Parteneri

logo lortec

L'Ortec

Dotari saloane
Viitoarea ta afacere are nevoie de un partener de incredere care poate furniza pachetul complet de echipamente, accesorii, produse si mobilier specific domeniului beauty.

Start Academy

Cursuri estetica
Acum ai posibilitatea de a iti deconta prin programul Start Up Nation 2019 - 2020 cursurile de calificare profesionala acreditate de Minister cat si cursuri de specializare moderne si adaptate noilor tehnologii.

24 FIX SERVICE

Service autorizat
Stim cat de important este sa ai un partener de incredere, nu doar la bine ci si la greu, din acest motiv tot programul nostru de garantie si post-garantie este asigurat de singura firma autorizata din Romania care face interventii pe echipamentele profesionale din domeniul beauty.
logo activ partemer

Activ Advisor

Consulatanta fonduri europene
Pentru reusita proiectului tau, consultantul este elementul cheie. Activ Advisor va asigura consultanti seniori cu experienta notabila in domeniul finantarilor europene si care au reusit sa implementeze foarte multe proiecte cu codurile CAEN din domeniul beauty.
logo vk nou

VISAGISTIK

Dermopigmentare
Domeniul tatuajelor semi-permanente a ajuns la un nivel foarte avansat in lume si foarte multi tehnicieni deja au devenit notabili. Visagistik pune la dispozitia celor interesati de acest domeniu cele mai multe branduri internationale de produse, aparate, pigmenti, ace, anestezice si cursuri de formare profesionala.
logo rent

Aesthetic Rent

Sistem profesional de inchiriere
Stim ca inceputurile sunt mai dificile si bugetele alocate investitiilor sunt limitate, din acest motiv inca din 2007 avem lansate programele de inchiriere L.A.S.E.R., I.P.L., Cryoterapie si H.I.F.U.

Esti in cautare de un consultant pentru viitoarea ta afacere?

Ai nevoie de ajutor? Lortec este aici