Despre noi

L’Ortec impreuna cu Activ Business Advisor ofera servicii complete de consultanta in domeniul accesarii fondurilor nerambursabile europene si nationale destinate firmelor mici si mijlocii.

Suntem o echipa tanara, cu o experienta de peste 10 ani in elaborarea si implementarea proiectelor finantate din fonduri europene si nationale. Principalele calitati ale echipei noastre sunt seriozitatea, profesionalismul si promptitudinea.

Proiectele realizate de Activ Business Advisor sunt unice, adaptate fiecarui client in parte, iar confidentialitatea informatiilor obtinute este garantata.

 

Be successful, it’s easy!” este conceptul pe care dorim sa-l transmitem clientilor nostri.

De ce sa ne alegi pe noi

Echipamente profesionale

Pentru reusita proiectului tau, iti punem la dispozitie o selectie de echipamente in domeniul estetic doar cu certificate de inovatie si cu tehnologie mai noua de doi ani.

Profesionalism

Ne mentinem printre cei mai buni din sfera noastra profesionala, scop in care mentinem si consolidam competentele profesionale si acordam o atentie deosebita perfectionarii.

Transparenta

Suntem pe deplin constienti de faptul ca doar astfel suntem capabili sa generam incredere, sa construim relatii pe termen lung si sa ne atingem obiectivele propuse.

Responsabilitate

Suntem responsabili pentru fiecare proiect, motiv pentru care transmitem informatiile, cunostintele si recomandarile noastre numai dupa ce intelegem obiectivele misiunii.

Integritate

Reprezinta principiul de baza al conduitei profesionale a echipei noastre consolidand relatiile de incredere si respect reciproc intre parteneri.

Cursuri

Punem pret pe partea de pregatire a noilor tehnicieni care vor utiliza echipamentele noastre, iar cursurile oferite de noi sunt sub tutela Start Academy.

Misiunea noastra

L`Ortec Medical se angajeaza sa aduca tehnologie de ultima generatie, ultra-moderna, pentru a acorda profesionistilor din domeniul medical-estetic puterea de a se adapta, de a evolua si de a fi la curent cu ultimele noutati, astfel incat acestia sa ofere o veritabila satisfactie pacientului si cel mai inalt nivel de performanta, siguranta si eficacitate.

Sa ne afirmam ca un partener loial si furnizor competitiv de solutii de consultanta fonduri europene, capabil sa satisfaca nevoile specifice ale clientilor prin servicii de inalta calitate si decizii inovationale si flexibile.

Sursa ideilor bune si a solutiilor eficiente consta in forta parteneriatului cu fiecare client.

  • Afacere de succes garantata
  • Amortizare rapida
  • Independenta financiara
  • Domeniu curat
  • Servicii premium
  • Rezultate garantate

Experienta noastra

Epilare definitiva L.A.S.E.R. 87%
Remodelare Corporala 75%
Estetica faciala 63%
SPA & Wellness 50%

Esti in cautare de un consultant pentru viitoarea ta afacere?

Ai nevoie de ajutor? Lortec este aici