Lansare Start-up Nation 2019-2020

In cadrul editiei cu numarul 2 a evenimentului International Business Forum, a fost anuntata si data aproximativa de lansare a programului Start-up Nation 2019. Acesta ar urma sa se lanseze inainte de Decembrie 2019.

Se pare ca propunerile firmelor de consultanta, pentru programul Start-up Nation, editia precedenta, ar putea fi luate abia acum in  vedere, pentru imbunatatirea Start-up Nation 2019. ,,Start-up Nation o sa fie pentru toata lumea. Terminam cu disparitatile astea regionale, pentru ca oricum in 2018 nu am avut succes cu ele, au fost o incercare nereusita, din punctul meu de vedere”, a declarat un oficial al ministerului pentru mediul de afaceri, comert si antreprenoriat.

O alta modificarea va fi la numarul de salariati, pentru a nu denatura obiectivul principal al programului. ,,Noi vom puncta tot ce inseamna automatizare, dar noi vrem sa cream si locuri de munca. Deci se va elimina aceasta idee si cei care au avut-o pana acum trebuie sa si-o elimine cu totul, pentru ca nu poti sa-ti automatizezi unitatea de productie si sa creezi 20 de locuri de munca”, a mai declarat oficialul.

In concluzie, principalele modificari propuse spre dezbatere sunt:

  1. Reintroducerea Judetelor Cluj, Ilfov si a Bucurestiului;
  2. Eliminarea departajarii la numarul de angajati;
  3. Introducerea departajarii la echipamente tehnologice;
  4. Reintroducerea inovatiei;
  5. Se poate discuta inclusiv de un aport propriu.

L’Ortec, impreuna cu principalele firme de consultanta, tine in permanenta legatura cu reprezentantii ministerului pentru mediul de afaceri, comert si antreprenoriat si propune variante de imbunatatire a programului. Astfel, daca aveti propuneri pe care doriti sa le inaintati oficialilor Start-up Nation, ni le puteti transmite la adresa: office@lortec-romania.ro

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?

Ai nevoie de ajutor? Lortec este aici